Letní nezbytné produkty LANIGA pro bezstarostnou dovolenou!

Léto pomalu ale jistě klepe na dveře! Prodloužené dny, teplé počasí a dovolená u vody – no my už se nemůžeme dočkat! Máme pro Tebe pár tipů, jak si tento energický a dlouho očekávaný čas ještě více zpříjemnit právě s našimi LANIGA produkty. Co bys řekl stylové kšiltovce chránící před úpalem nebo praktické lahvi s Tvým oblíbeným potiskem, která pomůže s důležitým pitným režimem? Dočti se více o našich dalších letních nezbytnostech v článku. A hlavně si léto pořádně užij!

Kšiltovka – Stylová prevence úpalu

Kšiltovka s širokým okrajem zakryje obličej a krk před slunečními paprsky, čímž pomůže předcházet úpalu a nepříjemnému spálení. Kšiltovky LANIGA nejsou jen praktické, ale i stylové. Nabízíme kšiltovky v klasických i moderních designech, takže si jistě vybereš tu, která doplní Tvůj letní outfit.

Naše kšiltovky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou prodyšné a pohodlné na nošení i v těch nejteplejších dnech. A můžeš ji nosit fakt všude (ale plavání pod vodou ji moc nejde) hodí se pro různé aktivity, od běžného nošení v horkých dnech až po sportovní aktivity a výlety do přírody

Letní nezbytné produkty LANIGA pro bezstarostné léto!
Letní nezbytné produkty LANIGA pro bezstarostné léto!

Ledvinka – Festivalová záležitost 

Ledvinka se nosí kolem pasu, takže máš své věci vždy po ruce. Naše ledvinky mají praktickou velikost pro uložení základních nezbytností. Tím předejdeš pětiminutovému hledání v kabelce nebo batohu, abys našel klíče, které jsou stejně až na spodu. Je to ideální volba pro festivaly, koncerty, výlety a další aktivity, kde potřebuješ mít své věci po ruce a v bezpečí. Svým stylem se hodí jak na bouřlivý festival v odvážnějším outfitu, tak na odpolední posezení na zahradě v ležérním oblečením. Na našem e-shopu najdeš ledvinky v různých barvách a designech, takže si určitě vybereš tu správnou pro nezapomenutelné letní zážitky

Tílko – Dominanta letního šatníku 

V létě by mnozí z nás nejraději odhodili všechno oblečení, aby se alespoň trochu ochladili. Nemusíte jít až ke své přirozenosti, abyste zvládli horké dny stylově, a přece bez zbytečných kusů oblečení. Odpověď je jediná – tílko! Naše tílka jsou prodyšná a vyrobená z kvalitní bavlny, mají poutavý střih a zaujmou na přátelské grilovačce nebo venkovní slavnosti. Zatím nabízíme toto příjemné ochlazení v podobě kusu oblečení pro ženy.  Dámy, vyberte si z naší široké barevné škály a nezapomeňte si zvolit poutavý potisk!

Letní nezbytné produkty LANIGA pro bezstarostné léto!
Letní nezbytné produkty LANIGA pro bezstarostné léto!

Lahev jako nezbytný doplněk pitného režimu

V horkých dnech není nic důležitějšího než pitný režim! Nezapomínejte, že žízeň není určující projev dehydratace, správně by měl dospělý člověk vypít alespoň dva litry tekutin denně. LANIGA jde dostatečnému pitnému režimu vstříc díky stylovým lahvím!

 Lahev je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou odolné proti nárazům a poškrábání. Můžeš si ji vzít s sebou kamkoli jdeš, a nemusíš se bát, že se rozbije. Mimo pití Tvého oblíbeného nápoje v trendy lahvi to má ještě jednu výhodu! Používáním lahve se vyhneš zbytečnému plastovému odpadu a šetříš tak životní prostředí.

Letní potisky pro doladění atmosféry

Hledej léto na našem e-shopu! Co takhle obohatit letní doplněk o tematický motiv? Pokud se chystáš k moři, tak Ti doporučujeme potisky z naší sekce OCEAN PACK, kde se setkáš s žralokem (přejeme ať ho spatříš pouze jako potisk), želvou, mořskou hvězdou nebo třeba delfínem. Kdo se plánuje schovat do chladnějšího lesa nesmí přehlédnout kategorii HORY A PŘÍRODA. Pokud se nemůžeš dočkat aktivnějšího léta, nepřehlédni sekci SPORT! K letním táborákům neodmyslitelně patří hudba, kterou můžeš nosit i na tričku z naší kategorie HUDEBNÍ

Letní nezbytné produkty LANIGA pro bezstarostné léto!

Léto je synonymem pro mnoho věcí – hudební festivaly, stanování, grilování, koupání u vody a chataření. Pro nás je to čas, kdy se teplo výrobních strojů znásobuje kvůli okolní sezóně. Nejednou jsme hlasovali o možnosti docházet do práce pouze v plavkách, ale kvůli neopatrným spáleninám od lisů se tento dress code zamítnul. Mimo saunování zdarma má pro nás léto další benefit – sledování a tisknutí Vašich krásných zážitků na produkty! Noste své oblíbené zážitky a události neustále u sebe na tričku, mikině nebo třeba hrníčku. Pokud máte na co vzpomínat, nebo se na vzpomínku teprve připravujete a chcete ji v hmotné formě, napište nám nezávaznou poptávku přes formulář ZDE.

 

Děkujeme, že se můžeme podílet na Vašich vzpomínkách!